Home

Dankwoord van de Coaches

 

De World Cup in Japan zit er weeral op. Het was voor ons landje een zéér geslaagde editie, voor zowel heren als de dames. Dames laatste 16 met team waar nipt 8-9 verloren werd, zeker een prachtige prestatie.

 

De dames enkels was iets minder met 2 laatste plaatsen voor Carine en Patricia.

 

De koppelwedstrijd leverde dan weer een kwartfinale op voor Patricia en Carina (na winst tegen Nederland van  De Graaf/Prins in de laatste 16 ) Deze werd nipt verloren van Rusland met 4-3, zeer spannend en kon alle kanten op

 

De Belgische dames eindigden op een verdiende 9de plaats van de 25 deelnemende landen. Bedankt dames voor de 100% inzet en teamspirit ( Patricia, Carine Peggy en Sylvie )

 

Dan bij de heren : 2 kwartfinales en een halve finale plaats.

 

Kwart finale in het team event waar we verloren met 8-9 tegen Zwitserland. Na een slechte start waar ze 5-2 achter kwamen hebben de heren teruggevochten tot 8-8. Maar bij de Captain’s Choise was er geen kans door een super leg van de Zwitsers.

 

In de enkels verloor Niels in de kwart finale met 1-5 van Raymond Smith ( Australië ) weinig kansen gehad maar een geslaagd toernooi voor Niels. Andy bereikte de laatste 16 maar slaagde er niet in de dubbel te vinden. Dat is darts.

 

Het herenkoppel Tony en Sven bereikte de halve finale die ze met 4-5 verloren tegen Canada na het missen van enkele matchdarts.

 

Het herenteam eindigde op de 4de plaats . De beste prestatie ooit voor het Belgische herenteam. Congratz Tony, Andy, Sven en Niels

 

 

2 Trotse coaches

Top 10 - Rankings

Login Form

Bezoek eens ons

Online Casino

voor spannende spellen.


SPONSORING
Heb je ook
interesse om de
BDB te sponsoren
en wens je contact
op te nemen,
klik...HIER

Statistics

Articles View Hits
516750